Nyheter

Regin Group utser Lovisa Sjöqvist till EVP Strategy and Sustainability

Regin Group stärker koncernledningen och utser Lovisa Sjöqvist till Executive Vice President Strategy and Sustainability.

Med ett ständigt fokus på människors välbefinnande i en hållbar framtid har försäljningen av Regin Groups marknadsledande lösningar för klimatstyrning och optimering av energianvändning haft en hög tillväxt de senaste åren. Därtill har koncernen genomfört ett flertal förvärv.

– För att accelerera vår tillväxt ytterligare samt utveckla verksamheten har vi rekryterat Lovisa Sjöqvist att driva strategiska och hållbarhetsrelaterade frågor för koncernen. Hon har en gedigen erfarenhet och expertis och kommer att spela en nyckelroll i vår utveckling, säger Fredrik Wiking, VD och koncernchef.

Lovisa kommer senast ifrån en roll som konsult på strategikonsultföretaget AT Kearney. Hon har tidigare arbetat med due dilligence-projekt i samband med fusioner och förvärv, men har även drivit strategiprojekt för hållbar och lönsam tillväxt. Lovisa har en masterexamen från Handelshögskolan i Stockholm med inriktning på Accounting and Financial Management.

– Jag ser fram emot att ansluta till ett engagerat och starkt team på Regin. Klimatomställningen har på många sätt skapat en ny agenda för fastighetsbranschen, och med Regins starka marknadsposition har vi en unik möjlighet att göra skillnad och bidra till en hållbar framtid, säger Lovisa Sjöqvist.

Lovisa börjar sin nya tjänst den 20 februari 2023.