Nyheter

163 000 läsare i månaden kan inte ha fel: Stordåhd är nu Sveriges snabbast växande mediakanal för branschnyheter

Idag tar vi paus från alla nya projekt, nya produkter och nyheter från våra branscher. Men: Det finns mer att läsa för den som vill (se länkar nedan till våra magasin). Samtliga våra magasin publiceras på www.issuu.com. Sök på ”Stordåhd” Så får du upp samtliga våra magasin.

Förutom våra siter – www.svenskbyggtidning.se, www.dagensinfrastruktur.se, www.nordiskaprojekt.se, www.nyaprojekt.se samt www.grontsamhallsbyggande.se ger vi även ut nyhetsbrev för varje site. Nyhetsbreven kommer ut måndag, onsdag samt fredag. Där finns alltid senaste nytt från våra branscher.

Vid senaste mätningen (30/4) har våra nyhetsbrev en räckvidd på 543 048 i månaden och ca. 163 000 läsare i månaden.

Vi växer och det med besked: Sedan april 2023 har vi nära nog fördubblat vår trafik till siterna och vår räckvidd!